3 vragen aan onze klantenservice

Jorien Homan "Ik werk op de klantenservice van Pensioenfonds PGB. Mijn collega’s en ik beantwoorden graag al jouw pensioenvragen. Hier lees je de 3 meestgestelde vragen met de antwoorden erbij."

image
image
image

Heb je een andere vraag?

Wij helpen je graag. Bel of mail ons gerust: 020 541 82 00 ks@pensioenfondspgb.nl

1. ‘Hoe log ik in op mijnpgbpensioen.nl?’

Je logt in op mijnpgbpensioen.nl met jouw DigiD-gebruikersnaam en -wachtwoord of de DigiD-app. Heb je nog geen DigiD? Vraag deze dan aan op digid.nl. Op jouw persoonlijke pagina vind je informatie over jouw pensioen. Bijvoorbeeld wanneer de volgende betaaldatum is. Of hoeveel pensioen jouw partner krijgt als jij overlijdt. Ook vind je hier jouw persoonlijke post. Wil je je gegevens wijzigen? Log dan in met de DigiD-app óf via DigiD met sms-controle.

2. ‘Kan ik mijn post ook digitaal krijgen?’

Je kunt zelf kiezen hoe je post van ons krijgt. Op mijnpgbpensioen.nl geef je dat aan ons door. Als je geen voorkeur doorgeeft, krijg je jouw post nog op papier. Log in met DigiD mét sms-controle of met je DigiD-app om veranderingen door te geven Je kunt jouw communicatievoorkeuren alleen aanpassen als je op mijnpgbpensioen.nl inlogt met DigiD mét sms-controle of met de DigiD-app. Je kunt de sms-controle of de DigiD-app activeren via mijn.digid.nl. Tussen het aanpassen van jouw voorkeuren en de verwerking daarvan, kunnen een paar werkdagen zitten.

3. ‘Wat is loonheffingskorting?’

De loonheffingskorting is een korting op de belastingen. Met deze korting betaal je dus minder belasting over jouw inkomsten. Bijvoorbeeld over jouw pensioenuitkering. Je mag deze korting door één instantie in Nederland laten toepassen. Wil je loonheffingskorting laten toepassen op jouw pensioen? Je kunt ons per e-mail doorgeven of je wil dat wij de loonheffingskorting toepassen op jouw pensioen. Of dit verstandig is, hangt af van jouw persoonlijke situatie. Wij mogen en kunnen je hier helaas niet over adviseren. Voor meer informatie hierover kun je het beste contact opnemen met de Belastingdienst. Wil je meer weten over pensioen en loonheffingskorting? Kijk dan op pensioenfondspgb.nl/loonheffingskorting.

Deel deze pagina